Mandje is leeg
Volg ons Twitter Facebook

Dutch Dream Denim

Dit jeansmerk is speciaal ontworpen voor actieve kinderen. Tijdens het buiten spelen, kan het gebeuren dat er een gat in de broek van je zoontje komt. Maar dat is geen probleem meer, want de broeken in deze kledinglijn hebben een dubbele knie. Ontstaat er een gat in de buitenste laag, dan zit er nog een laag onder. Zo staat de broek altijd stoer: eerst met een dubbel kniestuk, maar later ook. Want een gat in je knie is super trendy! Zo hoef je je nooit zorgen te maken over hoe je zoontje eruit ziet en of zijn kleren niet kapot gaan. Kortom je zoontje kan gewoon lekker spelen!

Jeans en meer

De ontwerpster van Dutch Dream Denim is zelf moeder en weet precies wat stoere jongens nodig hebben. De collectie is dan ook betaalbaar, trendy, gaat lang mee en zit super lekker. Kies je favoriete jeans en meer op Pucksonline en bestel jouw outfit vandaag nog!
 

Er zijn (nog) geen beschikbare artikelen.
B.NOSY Cars Jeans Dutch Dream Denim Quapi Kiezel-tje Name it Retour Jeans Scotch Shrunk Crush Denim Indian Blue Jeans Noppies Tumble n'Dry DKNY Feetje Frankie & Liberty Geisha Jubel LTB Nik & Nik Sturdy Tygo & Vito Z8