Mandje is leeg
Volg ons Twitter Facebook

Name It

Het merk Name It is een echte trendsetter in de wereld van de kindermode! De collectie wordt gekenmerkt door vrolijke, trendy items met nieuwe kleuren en aparte details. Voor het maken van deze kleding wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Tijdens de ontwerpfase is er al rekening gehouden met het feit dat kinderen zich vrij moeten kunnen ontwikkelen en veel bewegen. Kortom, precies de juiste combinatie voor jonge, eigenwijze meisjes!

Van baby tot tiener

Elke leeftijdsgroep is anders en stelt andere eisen. Name It heeft de collectie daarop aangepast, met mooie, duurzame kleding in vier leeftijdscategorieën, van de babyfase tot de tienerjaren. De collectie is zeer compleet met broeken, jasjes, shirts, rokjes en jurken voor elke dag én voor een feestje. Er zijn felle, vrolijke kleurtjes en zachte tinten, stoere én meisjesachtige modellen en allerlei trendy accessoires. Voor jouw dochter zal je dus zeker een prachtige outfit kunnen samenstellen. Bestel het snel, op Pucksonline!
Er zijn (nog) geen beschikbare artikelen.
B.NOSY Cars Jeans Dutch Dream Denim Quapi Kiezel-tje Name it Retour Jeans Scotch Shrunk Crush Denim Indian Blue Jeans Noppies Tumble n'Dry DKNY Feetje Frankie & Liberty Geisha Jubel LTB Nik & Nik Sturdy Tygo & Vito Z8