Mandje is leeg
Volg ons Twitter Facebook

Verzenden

 

Bij bestellingen vanaf € 50,00, binnen Nederland, worden GEEN verzendkosten berekend. *
Voor bestellingen tot € 50,00 worden, binnen Nederland, € 3,50 verzendkosten in rekening gebracht.

* uitzondering tijdens actiedagen is mogelijk


Voor Belgie en Duitsland hanteren we een tarief van € 4,95.

De verzendkosten naar de Europese landen
Luxemburg, Denemarken, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk en Zweden bedragen € 7,95.

 

De verzendkosten naar de onderstaande Europese landen bedragen € 12,95.

Estland, Finland, Hongarije,Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Portugal, Roemenie, Slovenië, Slowakije, Spanje en Tsjechië.

Voor overige landen hanteren we een tarief van € 19,95 of € 24,95.


Wij verzenden uitsluitend pakketpost via PostNL met track-trace.

Verzending vindt plaats op maandag tot en met vrijdag, binnen 2 werkdagen nadat je betaling door ons is ontvangen. Tijdens actie en sale periode kan de levertijd oplopen tot 4 werkdagen. Pucks online is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van de overschrijding van de aangekondige levertermijnen.
.

Het gebruik van de producten en diensten van PostNL vindt plaats op basis van de Algemene Voorwaarden voor het Vervoer van Postzendingen en/of andere van toepassing zijnde voorwaarden. Welke van de voorwaarden van toepassing zijn hangt af van de aard van de postzending, of de postzending onderdeel uitmaakt van een partij postzendingen en van de gewenste aanvullende diensten. Het op grond van de Postwet verplichte postvervoer wordt uitgevoerd onder de Algemene Voorwaarden voor opgedragen Postvervoer (AVP, laatste versie).

B.NOSY Cars Jeans Dutch Dream Denim Quapi Kiezel-tje Name it Retour Jeans Scotch Shrunk Crush Denim Indian Blue Jeans Noppies Tumble n'Dry DKNY Feetje Frankie & Liberty Geisha Jubel LTB Nik & Nik Sturdy Tygo & Vito Z8